Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nógrádi cigány filozófia: a ta
  2008-02-15 23:49:31, péntek
 
  Nógrádi cigány filozófia: a tanár csak verve jó!
2008-02-15 21:28 Barikád.hu


Ezek még mindig nem akarják megérteni, hogy hatalmas balhé lesz az országban, etnikai háború, ha az antiszociális, agresszív, a darwini egyedfejlődés útján ellentétes irányban haladó cigány rétegek terrorját
nem fojtják meg bármivel és rögvest?

Ennyire nemtörődöm, empátia-deficites, szűklátókörű érdekpolitikus az egész bagázs?

A miniszterelnökre, a köztársasági elnökre és az összes olyan országgyűlési képviselőre, döntéshozóra gondolok, akiknek módjában állna orvosolni azoknak a százezreknek a panaszait, akiknek a mindennapjait teszik elviselhetetlenné a cigányok, de ezt ők mégsem teszik.

Miért?

Laikusok mondták nekem dühöngve, hogy a köztársasági elnöknek fogalma sincs arról, hogy milyen viszonyok uralkodnak hazánk cigányok által sűrűbben lakott régióiban.

Dehogy nincs!

Aki ilyet feltételez, az az egykori alkotmánybírát hülyének nézi.
Attól tartok, a dolog éppen attól félelmetes, hogy Sólyom László nagyon is képben van, csak a mögötte álló politikai lobby elvárásai számára sokkal többet jelentenek holmi kirabolt néniknél és bácsiknál, agyonvert magyar srácoknál, meglincselt sofőröknél, vagy a szolgálatát példásan teljesítő kecskeméti rendőrnél, aki mindannyiunk érdekében üldözött egy történetesen, de nem szükségszerűen véletlenül cigány bűnelkövetőt.

Hogy miért éppen Sólyomról beszélek?
Mert a Gyurcsány-csapattól nem is vártam többet.

Sólyom lenne az alkotmányosság legfőbb őre és záloga ezen a 93 ezer négyzetkilométernyire lecsonkolt földdarabon, ahol evidenciaként kellene szolgálnia azt a nemzetet, amelynek az élére, na nem az Isten, hanem egy politikai kompromisszum állította.

És ő kiket szolgál?

A cigányterror által rettegésben tartott kistelepülések magyar lakosságát semmiképpen nem.

Hozzá nem jutnak el a megvert, napról napra megalázott nógrádiak panaszai, de érdekes módon hozzám, az informális hálózatom tekintetében a köztársasági elnökkel nem versenyképes Jobbik-alelnökhöz igen.

Mit tapasztalhatna Sólyom, ha nem testőrökkel látogatná meg a cserháti falvacskákat és nem a "sztratoszférából" kémlelné az ottani cigánytelepeket?
Más aspektusból közelítené-e meg a cigánykérdést, ha félretolná maga elől a fogadására kiküldött hajbókoló kirakat-cigányokat, s ezt követően a biztonsági emberek hátrahagyásával tenne egy sétát arrafelé, ahol a vasvillát nem a termény betakarításához használják és a késsel sem mindig szalonnát szelnek?

Minden bizonnyal.

De megtenné-e ezt a köztársasági elnökünk?

Kétlem, hiszen nemzetközi szinten is csak az öngyilkos merénylőknek beállított iraki és palesztin hazafiak követnek el hasonló bátorságot igénylő küldetéseket, nem is beszélve az Egyesült Államok adrenalinhiányos milliomosairól, akik kevesebb veszélynek vannak kitéve Sziklás-hegység grizzlyjei közötti túlélőtáboraikban hálózsákban, egy szál fogkefével felfegyverkezve, mint bármely magyar állampolgár, akit balsorsa egy cigánynegyed közelébe ügyeket intézni, lakni, levegőt venni vezérelt.

Miért is írtam le ezeket a gondolatokat?

Mert egy szlovák határ menti település (Varsány) több, számomra ismeretlen magyar lakosa hívott fel telefonon az utóbbi napokban, hetekben, hogy nem védi meg őket senki a cigányok randalírozásától, a rendőrség tehetetlen, és kihez forduljanak?

Bevallom, nem én vagyok a megfelelő megoldás, hiszen nem folyik ellenem rendőrségi eljárás 11 milliós sikkasztás gyanújával, de még csak egy rám első fokon kirótt 3 és fél éves börtönbüntetéssel sem dicsekedhetem, tehát esélyem sincs arra, hogy a köztársasági elnök a hivatalában fogadva a cigánybűnözés témájában meghallgasson.

Így egyelőre csak annyit tehetek, hogy leírom: a Nógrád megyei Varsányban a cigányok ismét megvertek egy tanárnőt. Az illető kezdő pedagógus, seprűnyéllel vágták homlokon a helyi általános iskolában, s mivel terhes kolléganőjét pár hete már lefejelte az egyik tanítványának rokona, így megnyugtathatom az oktatási tárcát, ezen a kistelepülésen nem lesz szükség kényszerű pedagógus elbocsátásokra.

Elmenekülnek ők maguktól is.

Bíber József Tibor
a Jobbik alelnöke

Barikád.hu
http://barikad.hu/node/11749
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnökre, adrenalinhiányos, sztratoszférából, randalírozásától, hátrahagyásával, megnyugtathatom, felfegyverkezve, cigánytelepeket, betakarításához, alkotmánybírát, érdekpolitikus, elbocsátásokra, milliomosairól, alkotmányosság, kistelepülésen, szükségszerűen, tapasztalhatna, kistelepülések, cigánykérdést, meghallgasson, egyedfejlődés, országgyűlési, kompromisszum, mindennapjait, cigánybűnözés, tanítványának, evidenciaként, antiszociális, dicsekedhetem, köztársasági, cigánynegyed, döntéshozóra, falvacskákat, bűnelkövetőt, versenyképes, szűklátókörű, tanár csak, darwini egyedfejlődés, egész bagázs, köztársasági elnökre, összes olyan, mindennapjait teszik, köztársasági elnöknek, dolog éppen, mögötte álló, szolgálatát példásan, alkotmányosság legfőbb, politikai kompromisszum, cigányterror által, informális hálózatom, köztársasági elnökkel, cserháti falvacskákat, Sólyom László, Egyesült Államok, Bíber József Tibor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sokkal bölcsebb a természet,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Minden gyerek jó.  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 24  Emberként automatikusan értéke...  Ez a jó az alvásban.  képre írva  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Naplemente  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Ma  Vannak arcok  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Egyszerűen  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Naplemente  Paul David Tripp Április 24  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  képre írva  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szép estét  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Búzaszentelés  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Naplemente  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Vannak arcok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ázzal aki csak szép  Ázzal aki csak szép  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Egyszerűen  Föld napja április 22  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
tanár csak, darwini egyedfejlődés, egész bagázs, köztársasági elnökre, összes olyan, mindennapjait teszik, köztársasági elnöknek, dolog éppen, mögötte álló, szolgálatát példásan, alkotmányosság legfőbb, politikai kompromisszum, cigányterror által, informális hálózatom, köztársasági elnökkel, cserháti falvacskákat, ottani cigánytelepeket, fogadására kiküldött, biztonsági emberek, sétát arrafelé, termény betakarításához, köztársasági elnökünk, öngyilkos merénylőknek, szál fogkefével, cigánynegyed közelébe, szlovák határ, utóbbi napokban, cigányok randalírozásától, rendőrség tehetetlen, megfelelő megoldás, köztársasági elnök, hivatalában fogadva, cigánybűnözés témájában, cigányok ismét, illető kezdő, helyi általános, egyik tanítványának, oktatási tárcát, miniszterelnökre, adrenalinhiányos, sztratoszférából, randalírozásától, hátrahagyásával, megnyugtathatom, felfegyverkezve, cigánytelepeket, betakarításához, alkotmánybírát, érdekpolitikus, elbocsátásokra, milliomosairól, alkotmányosság, kistelepülésen, szükségszerűen, tapasztalhatna, kistelepülések, cigánykérdést, meghallgasson, egyedfejlődés, országgyűlési, kompromisszum, mindennapjait, cigánybűnözés, tanítványának, evidenciaként, antiszociális, dicsekedhetem, köztársasági, cigánynegyed, döntéshozóra, falvacskákat, bűnelkövetőt, versenyképes, szűklátókörű, történetesen, kolléganőjét, küldetéseket, cigányterror, merénylőknek, mindannyiunk, százezreknek, gondolatokat, seprűnyéllel, elmenekülnek, tekintetében, képviselőre, szolgálatát, aspektusból, meglincselt, állampolgár, hivatalában, földdarabon, testőrökkel, forduljanak, semmiképpen, hálózsákban, rettegésben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.